MEER CONTROLE OVER JE SPEELGEDRAG MET DE BET.TER APP

stoppen met gokken

Gokken is voor het merendeel van de spelers entertainment, een leuke bezigheid. Maar de meeste spelers zijn zich niet heel bewust hoeveel ze besteden: “Soms win je wat, soms verlies je wat”. Gokken kan soms je hele leven overnemen en je in financiele problemen brengen. Net de Bet.ter app en speel je bewuster en neem zelf de touwtjes in handen.

Bet.ter biedt je eenvoudig de controle over je online spelresultaten. Bepaal zelf je speelruimte, bekijk je winsten en houd rekening met onverwachte tegenvallers. Speel slimmer door de controle te behouden en voorkom te grote risico’s. Download de app in de Google play store:

better app google play

MINDEREN OF STOPPEN MET GOKKEN

Teveel gokken bezorgt je geldproblemen, moeizame omgang met je sociale omgeving en problemen in de relatie met de mensen thuis en op het werk. Uiteindelijk zal je dagelijkse leven totaal ontwricht zijn. Deze negatieve spiraal vergroot ook je behoefte om te gokken, wat je probleem uiteindelijk alleen maar groter maakt. Herken je bij jezelf dat je teveel gokt en wil je hiermee stoppen? Chat dan eens anoniem voor een eerste contact (naar de chat) of meldt je kosteloos aan voor anonieme online hulp. Klik hier om je aan te melden.