JETT REBEL AL 2 JAAR GEEN SLOK ALCOHOL

De artiest Jett Rebel die als Jelte Tuinstra (27) door het leven gaat, is inmiddels 2 jaar clean vertelde hij in De Wereld Draait Door (DWDD).

Jett Rebel lanceerde gisteren zijn nieuwe single ‘Amy’ tijdens de dageljkse uitzending van DWDD. Na zijn optreden was hij openhartig over zijn alcohol en drugs verslaving en dat hij in de twee jaar dat hij nu clean is, een leuker mens is geworden.

Op advies van een psycholoog stopte hij met zijn verslavingen. Een van de argumenten die de psycholoog gaf, was dat zijn drugsgebruik zijn creativiteit zou belemmeren. “Toen ik dat hoorde, werd ik helemaal wakker. Niet veel later heb ik al mijn wiet op een hoop gegooid en in brand gestoken.’’

In DWDD, waar hij eerder nog wel eens vrij wazig aan tafel zat, vertelt hij nu dat hij een leuker mens is geworden. “Vraag maar aan mijn vrienden en aan mijn moeder. Die heeft haar zoon echt weer teruggekregen.’’

Kijk het DWDD fragment hier terug.